Informatie - Overzicht inschrijvingen - Inschrijvingsformulier


Inschrijven
Inschrijven Kortemark Loopt 2018.

Welkom op onze online inschrijvingsformulier Kortemark Loopt 2018.

Op onze inschrijvingsformulier kunt u zich online inschrijven als deelneemster of deelnemer Kortemark Loopt 2018, die doorgaat op zondag 11 maart 2018. Gelieve alle verplicht in te vullen velden in te vullen (deze velden zijn voorzien met een * voor de tekst) en klik daarna op de knop verzenden om uw formulier van uw inschrijving te versturen en te bevestigen. Indien u enkele verplichte velden niet ingevuld hebt, dan zal uw inschrijving niet doorgaan en moet u dit opnieuw overdoen en of verder aanvullen. Kijk zeker goed na of u alle gegevens ingevuld hebt!

Hebt u een foutje getikt of verkeerde gegevens ingevuld, geen probleem en stuur uw juiste gegevens door naar onze webmaster via e-mail: webmaster@kortemarkloopt.be, wij zorgen er dan voor dat uw gegevens correct worden aangevuld en of aangepast op onze database. Controleer ook alvast later nog even of uw gegevens dan ook correct zijn aangepast!
Net zoals in onze vorige editie is er terug de reeks G-run voor deelnemers met beperking en ook op de reeks 5 km kunnen wandelaars zeker aan hun trekken komen! Voor de deelnemers die zich inschrijven om te wandelen, daar is er GEEN tijdslimiet van toepassing!

Alvast hartelijke dank daarvoor namens webmaster Kortemark Loopt!

* = verplicht in te vullen velden!

* Uw voornaam:

* Uw familienaam:

* Uw straat:

* Uw huisnummer (bijv.: 2 of 2a):

* Uw postcode:

* Uw gemeente:

* Geboortejaar bestaande uit 4 cijfers (bijv.: 1996):

* Geslacht: Man Vrouw

Telefoon of GSM:

* E-mail:

Sportclub/school/bedrijf:

* Ik neem deel aan één van onderstaande reeksen:

de kidsrun en ik stort binnen de 3 dagen € 6.
de G-run en ik stort binnen de 3 dagen € 6.
de 5 km en ik stort binnen de 3 dagen € 8.
de 10 km en ik stort binnen de 3 dagen € 10.
de 20 km en ik stort binnen de 3 dagen € 12.

De 5 km kunt u als loper of wandelaar deelnemen!

* = verplicht in te vullen velden!

Alvast dank om uw online inschrijving, stel zeker uw betaling NIET uit, want dit wordt soms vergeten na een lange periode van inschrijven! Om organisatorische reden en dit voor onze penningmeester en webmaster, graag niet te lang wachten om uw betaling uit te voeren! Wij zijn namelijk ook medewerkers die een dagtaak uitoefenen bij een werkgever. Het bedrag van uw aangeklikte reeks graag over te maken op onderstaande rekening gegevens:

rekening begunstigde (IBAN): BE50 7380 2907 0518
BIC begunstigde: KREDBEBB
van Kortemark Loopt.

Gelieve ook in het vakje "Medeling" op uw overschrijvingsformulier de
NAAM + VOORNAAM van de deelnemer en de REEKS waarvoor u betaalt te vermelden, zo kunnen wij uw betaling beter opvolgen voor welke deelnemer er voldaan is!

Hebt u alle nodige gegevens correct ingevuld, klik dan hieronder op de knop "verzenden" om uw ingevulde gegevens van inschrijving te bevestigen.

Kortemark Loopt dankt u alvast om uw inschrijving en nadat u uw betaling hebt uitgevoerd en dit waargenomen is geweest door onze penningmeester, pas dan wordt uw startnummer aan u toegekend!